Marko Jevtovic: “Potansiyeli çokça faziletkâr tıpkısı takıma geldim”

Gaziantep Futbol Kulübü’nün bakir transferlerinden Marko Jevtovic, etraflı benzeri alıntı sürecinin ardından Gaziantep ekibine katıldığı amacıyla mutlu olduğunu belirterek, “Potansiyeli haddinden fazla efdal bir takıma geldim” dedi.

Gaziantep Ayak Topu Kulübü’nün bakir transferlerinden Marko Jevtovic, transfer süreci, yeni çevrim hedefleri, bireysel performansı ve taraftalar karşı açıklamalarda bulundu. Etraflı tıpkı transfer sürecinin peşi sıra Gaziantep ekibine katıldığı üzere bahtiyar olduğunu ve potansiyeli çok efdal ayrımsız takıma geldiğini söyleyen Jevtovic, seçkin şeyin yolunda gitmesi yerinde zirveyi zorlayabilecek benzeri takım olacaklarını de belirtti.

“Potansiyeli haddinden fazla yüksek tıpkı takıma geldim”

Gaziantep FK’ya para aktarımı olduğu amacıyla çok mutlu olduğunu ve çokça dolgunca takıma ehil olduklarını belirten Marko Jevtovic, “Potansiyeli haddinden fazla erdemli bire bir takıma geldim. Epey haddinden fazla mebzul tıpkı takımızı ve hocalarımız var. İyi futbolculardan oluşan ayrımsız grup var. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ligin zirvesine makul geçmek üzere tam hırsımızın olduğunu üstelik düşünüyorum” dedi.

“Mevsim böylecene takımımı ve kendimi bereketli tıpkısı noktada kullanmak istiyorum”

Ligin önce iki haftasındaki bireysel performansı ve bando performansı ile ilgilendiren da değerlendirmelerde mevcut Jevtovic, “Ligin ilk iki haftasında özlük performansım ile ilişkin konuşacak olursam iyi ve keder taraflarım vardı. Ama seçkin devir elan dolgunca kabil diyerek düşünüyorum. Bireysel olarak ve mızıka kendisine geliştirmemiz müstelzim yerlerin olduğunu düşünüyorum. Çünkü sezon sonunda takımımı ve kendimi ongun bir noktada çekmek istiyorum. Doymaz tıpkısı yapım olduğu üzere da ferdî kendisine da topluluk namına çok iyileşmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Gaziantep değme zaman kavi bire bir rakipti”

Gaziantep FK’ya cebin oynadığı zamanlarda temas ant zorlandığını ve gani tıpkı rakip olduğunu belirten Jevtovic, şuan Gaziantep FK forması giydiği için mutlu olduğunu birlikte rapor ederek, ” Konyaspor’üstelik oynarken Gaziantep’e cebin yutturmak hasis haddinden fazla ağırlık oluyordu. Doğrusu Gaziantep takımı bereketli oyunculardan kurulu tıpkısı ekipti. Şuan topluluk arkadaşlarımın aynı kısmını tanıyorum doğrusu. Çünkü güzeşte sezonlarda rakiptik onlarla ve çok bol futbolculardı. Demincek ben de bu takımın aynı parçasıyım ve buradayım” şeklinde konuştu.

“Zirveyi kovalayabilir yada Avrupa kupalarını zorlayabiliriz”

Takımın performansının gün geçtikçe arttığını belirten ve herhangi bir şeyin önünde gitmesi yerinde zirveyi zorlayabileceklerini vurgulayan Sırp topçu, “Buradaki herkese çok büyük ürkmek duyuyorum. Topluluk adına haddinden fazla dolgunca bir potansiyelimiz var. Ego, bu takımdaki tüvana potansiyelle Avrupa kupalarında oynayabileceğimizi yada zirveyi kovalayan bire bir topluluk olacağımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

“Taraftarlarımız yanımızda olmaya devam etsin”

Açıklamalarının akıbet kısmında taraftarlarla ilgili açıklamalarda bulunan ve lehtar desteğine temas devir ihtiyaç duyduklarını nâkil 29 yaşındaki tecrübeli orta vadi oyuncusu, “Bizleri değme ahit değme koşulda destekleyen taraftarlarımıza haddinden fazla teşekkür ediyorum. Özellikle sahamız bakımda olduğu amacıyla Hatay’dahi oynadığımız maçta bile bizi serbest bırakmamaları çok önemliydi. Onların desteğine bizim temas zaman ihtiyacımız var. Alelhusus topluluk yumruk durumdayken yandaş desteğine imdi ihtiyacımız olacak. Bizleri destekledikleri için tekrardan teşekkür ediyorum. Temas koşulda takımı desteklemeye devam etsinler. Zira taraftara temas ant ihtiyacımız var” diye niteleyerek konuştu. – GAZİANTEP



Share: