Karabük haberleri… Karabük’ten gücük kısa

Vali Fuat Gürel’in eşi Heyecan Aras Gürel’in himayelerinde İl Milli Terbiye Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim tedris yılında hayata geçirilen ve salgın döneminde ara verilen “Gülümse Karabük” projesi Eflani Atatürk İlkokulu’nda başladı.

Vali Gürel ve eşi Tutku Aras Gürel ile İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Deniz Kazı, Eflani Atatürk İlkokulu 4. sınıfında okuyan 42 öğrenciyi, Il girişinde karşılayarak Valilik Toplantı Salonunda ağırladı.

Gezilerine Karabük Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile başlayan öğrenciler, trafik polislerinden ana gidiş geliş kurallarını öğrendi.

Öğrenciler, akülü araçlar ve bisikletlerle trafik meni ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceklerini da kullanışlı adına öğrenme fırsatı buldu.

Son kendisine öğrenciler Safranbolu’nun tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

DOĞRU Tümen Karabük teşkilatından Kandemir’e konuşma

DÜRÜST Fırka Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Genel Divan Başkanı Ahmet Sözen, SELIM Fırka Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı ve AK Parti Safranbolu kaymakamlık teşkilatı, AK Parti Genel Başbuğ Yardımcısı Erkan Kandemir’i müzakere etti.

DOĞRU Parti İl Başkanlığından yapılan yazılmış açıklamada, ziyarette, DOĞRU Öğür Karabük teşkilatının çalışmalarına ilişik müzakere yapılarak 2023 hedeflerine dair gerçekleştirdikleri mesai ve projelerin üzerine konular ele alındığı bildirildi.

Heyet, Özçelik-İş Sendikası 15. Bayağı Umumi Kurulunda baştan umumi komutan seçilen Yunus Değirmenci’ye ve idare kuruluna üstelik “leziz olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Safranbolu’de kruvaziyer turizm hareketliliği

Rusya’nın Soçi kentinden cereyan fail “Astoria Grande” kruvaziyeri ile Amasra Limanı’na gelen turistlerin ayrımsız bölümü, Safranbolu’yu gezdi.

İstanbul üzerinden Amasra Limanı’na mevrut 662 bulaşan haiz “Astoria Grande” ünlü gemideki yolcularından bazısı otobüslerle Safranbolu ilçesine geldi.

Tur programı kapsamında turistler konak, hamam, han, pınar, cami ve köprüleriyle zahir albeni müzesini mail kenti gezerek rehberlerden bilgi aldı.

Share: