Uşaklı çocuklar depremzede çocuklara hediye gönderdi

Yardımcı Müftülüğü Kur’an kursunda yetişek gören 4-6 gözyaşı aralığındaki minik bala, depremzede torunlar için oyuncak ve biriktirdikleri paraları geçmek üzere memleket müftüsüne konfirmasyon etti.

Uşak İl Müftülüğü Kur’an kurslarında yetişek gören 4-6 yaş sınıfı öğrenciler ve Uşak Eş Kolları gönüllüsü veliler, depremzede torunlar için biriktirdikleri kestirmece 18 bin TL efektif ve oyuncakları Çeltek İl Müftüsü Senet Çakır’a yapılan ziyarette konfirmasyon etti.

Çakır, yaptığı konuşmada; “Burada fariza yapan hocalarımla birlikte köle sarsıntı bölgesine gittim. Oradaki insanlar sevgiye muhtaç, yiyeceğe eksikli, her şeye muhtaç. Hele dallar kendilerine sunulan her şeye çokça seviniyor. O yüzden hem bağışladığınız paralar olsun hem birlikte gönderdiğiniz oyuncaklar olsun, yer sarsıntısı bölgesindeki kardeşlerinizi çokça mutlu kılacaktır. Bayağı kalplerinizdeki güzellikler için sizleri kutluyorum. Alay Malay iyileşeceğiz. Kampanyayı düzenleyen hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. İyi kim varsınız” dedi. – YARDIMCI

Share: