Kullanılmayan binada dalgündüz eroin ticareti pes dedirtti

Kullanılmayan binada dalgündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti

Metal bağımlıları kullanılmayan binaları ev edindi, mahalle sakinleri bezdi

Korku ve ürkü kıvrak mahalleli çözüm istedi

GAZİANTEP – Gaziantep’te metruk binaları aşiyan markajcı maden husus bağımlılarının güpegündüz eroin ticareti kameralara yansıdı. O anlara reaksiyon gösteren ve bağımlıların eroin maddenin etkisiyle çevreye zarar verdiğini kanıt fail mahalle sakinleri, tevakki etmek ve panik yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Suyabatmaz Mahallesi Güllü Sokakta kâin kullanılmayan binaları ev tutan metal husus bağımlıları vatandaşları bezdirdi. Dalgündüz maden bap ticareti kameralara yansıyan ve aldıkları metal maddeleri kullanılmayan binalarda kullanan bağımlıların, maddenin etkisiyle çevreye engel vererek sakat çatı evleri ateşe vermesi ise vatandaşların saygı ve ürkü yaşamasına neden oluyor.

“Madde bağımlıları kullanılmayan binaları ev tutmuş, temas şeye beis veriyor”

Yön bağımlılarının bölgeyi mesken tuttuğunu iddia eden ve evlerinde bozuk olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, yetkililerden hal istedi. Bağımlıların layenkati metruk binalarda metal yön kullanarak çevreye uymazlık verdiğini ve evleri yaktığını söyleyen Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Mehmet Pakhuy, “Mahallemizde kullanılmayan binalar var. Esrar yön bağımlıları bu metruk binaları aşiyan tutmuş durumda. Şahıslar, konu kullandıktan sonra kullanılmayan binalara ve çevreye zarar veriyor. Biz bu nedenle mahalle halkı olarak çokça mağduruz. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Bunların yıkılmasını yada önlem alınmasını istiyoruz. Çözüm istiyoruz” dedi.

“Tevakki Etmek ve panik yaşıyoruz”

Mahalle sakini Gülşen Taşdemir isimli buğulanmış mahalle sakini ise, “Bu metruk binalar hepsi konu bağımlılarının meskeni ergin. Bap kullandıktan bilahare buraları yakıp yıkıyorlar. Birbirlerine kötülük veriyoruz. Tığ bile korku ve panik yaşıyoruz. Çevreyi yakıp ateşe veriyorlar. Çocuklarımızı dışarı çıkarmaya korkuyoruz. Bu soruna hal bulunmasını istiyoruz. Sabahın erken saatlerinde alevlerle uyanıyoruz.,Bu bölgede tek huzurlu değiliz. Allah rızası amacıyla ilaç alınmasını istiyoruz” diye niteleyerek konuştu.



Share: