KABATAŞ’TA TRAMVAY RAYDAN ÇIKTI 4 YARALI, SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

KABATAŞ’ta raydan sâdır tramvay hayatiyet direğine çarptı. Kazada 4 eğreti yaralandı. Parmağından yaralanan Haydar Karaman, Tramvay çabuk gidiyordu, rayın değiştiği makasa çokça çabuk girdi. Sonradan dahi raydan çıktı, direğe çarptı dedi. Kısaca 4 saat düzentileme yapılarak tramvayın çekilmesinin peşi sıra seferler normale döndü.

Kabataş – Bağcılar seferini işleyen tramvay Kabataş istasyonunda saat 13.30 sıralarında daha tanınmayan nedenle raydan daha çok.

Tramvay hattaki neşelilik direğini çarptı. Kazada 4 bulaşan yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vatman ise ifadesi darılmak amacıyla polis merkezine götürüldü. Ilçe zımnında seferler Bağcılar-Fındıklı arasında yapılıyor.

Tahminî 4 saat say yapılarak tramvayın çekilmesinin peşi sıra seferler normale döndü.

TRAMVAY HIZLI GİDİYORDU

Kazada parmağından yaralanan tramvay yolcusu Haydar Karaman, Tramvay çabuk gidiyordu, rayın değiştiği makasa çokça acul girdi. Sonraları de raydan bundan sonra, direğe çarptı dedi.

BU KAZALARIN OLMAMASI İÇİN GÜÇ BİR HIMMET IZHAR ETMEK GEREKİYOR

Beyoğlu Şehremini Haydar Yüce Kader ise Siyasal değerlendirmeyi tıpkısı kenara bırakarak, hele şişman taşımalardaki bu kazaların olmaması üzere okkali benzeri gayret tavzih etmek gerekiyor. Şayan Bey’in döneminde bu kazaları bu şekilde duymazdık. Büyükşehir yönetiminin inanıyorum ki henüz inceden inceye, araçların ve rayların maharet bakımı üzerine çokça geniş aynı çalışma yapması gerekiyor diyerek konuştu.

Share: