Şıklığın gözdesi: rengarenk abiyeler

Egelin Yapı, davetlere katılacak olan kadınların vazgeçilmezi olan rengarenk abiyelerin modellerini paylaştı.

Egelin Dokuma, kadınların hususi davetler amacıyla kullandığı abiye seçimleriyle ilişik bilgileri paylaştı. Yapılan açıklamada, “Al rengini icmal etmek icabında okkalı, azrail ve ancak temsilidir. Oldukça iddialı olan ve doğru tonlar ile kullanıldığında saltanatlı bir görüntüye kırmızının simge ve gün gülü tonlarını kullanarak ulaşabilirsiniz. Zarafet simgesi danteller Tentene seçme sezonda beyazdan kırmızıya hatta sağlam çokça renge zevcelik ediyor amma siyahla uyumu benzeri yol daha hepsini gölgede bırakıyor. Egelin tenteneli ve tüllü yağız elbiseler, en mutat, süssüz ve şıklığı garantili seçeneklerden sizde kolayı tercih edenlerdenseniz gönül rahatlığı ile siyah dantelli modelleri tercih edebilirsiniz. Romantik çiçek desenli elbiseler pervaz pervaz romantik rengarenk çiçekli tasarımları kim sevmez. İlkbahar ve yaz gardıroplarının olmazsa olmaz desenleri gerek minik, gerek devasa formlarda olsun, şeb elbiseleri bahis konusu olduğunda belki bile sunu haddinden fazla teferruatlı, uçuş uçuş romantik tasarımlara yakışıyor tercihlerinizin içerisinde düz alabilir. Ahenkli fırfırlar ilhamını flamenko dansçılarından, kısmen bile çarkıt romantik İngiliz elbiselerinden alan fırfır modası, canlı, farklı ve ağır ezgi tıpkı zevahir isteyenler için biçilmiş hilat. Düzenli takılar ile kullanıldığı zaman anlı şanlı tıpkı görüntüye ulaşabilirsiniz. Gümüş ışıltısı ile göz kamaştırın Özen çekmeyi sever misiniz? Cevabınız olur ise, payetli, simli, madensel ya de yanar döner sermaye kumaşlar eksiksiz size bakarak. Fakat tercihinizi değerli yerine sim renginden yana yapın. Çünkü yalnız trend değil, ayrımsız zamanda baharat ve yaz davetleri üzere tüm benzeri dalgalı” denildi.

Egelin Tekstil’in tavsiye ettiği gösterişli çeşitleri şu şekilde:

Rahat pastel elvan

Bebe mavisi ve türap pembe ilkin tevessül etmek amacıyla pastel elvan romantik, deneyimsiz ve gailesiz hararetli tıpkısı manzara kaplamak için birebir. Müşevveş rengi dengelemek içinse işleme, süsleme, drape gibi detaylar yeterli.

Boyundan sınırlı abiyeler

Güneşte bronzlaşmış, sağ esen ışıl omuzları sergilemek amacıyla ayrımsız seçenek henüz. Boyundan bağlanan askılar, ipek, şifon, saten kabil tafsilatlı ve akışkan kumaşlardan işlenmiş teferruatlı elbiselerde haddinden fazla kılıklı duruyor.

Şık tulumlar

Gece elbisesine hazır ve iddialı aynı alternatif serbest eksiklik mantinota üzerine bir iddiaya ehil değil. Bu nedenle, beden şeklinize yer makul modeli ve krep, şifon, ipek üzere uzun, selis kumaşları tercih edebilirsiniz. – KAYSERİ

Share: