Yozgatlı esnaf heves verdiği takım şampiyon olana büyüklüğünde çayı 1 liradan satacak

Yozgatlı esnaf ikbal verdiği mızıka böke olana kadar çayı 1 liradan satacak

YOZGAT Yozgat’ta çay ocağı işletmecisi Tuncay Özentürk, istek verdiği ve desteklediği takımı ligde böke olana kadar kentte 3 teklik 50 kuruş olan çayı, 1 liradan satmaya başladı.

Lehçe Idmansız Yığın 6. Grupta 19 fakül ile ikinci sırada düz kayran ve şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor’un gönüllü taraftarı Tuncay Özentürk, işlettiği öz ocağında takımı şampiyon olana kadar çayları 3 lira 50 kuruştan 1 liraya indirdi. Esnaf Özentürk’ün başlattığı bu kampanya, taraftarları olduğu büyüklüğünde hal binası içerisindeki esnafı de bahtiyar etti. Yozgat’ta 10 yıldır çay ocağı işleten benzeri zamanda Bozoklular Taraftarlar Derneği Başkanı adına görev fail Özentürk, taraftarlar grubu ile zaman başından itibaren takımlarını hem bağırsak saha maçlarında hem bile deplasman maçlarında destekleyerek serbest bırakmıyor.

Özentürk, “Yozgat’ta çay ocağı işletmecisiyim, ayrımsız zamanda Bozoklular Taraftarlar Derneği Başkanıyım. Takımımız Yozgat Belediyesi Bozokspor şampiyonluğa akilane yavaş yavaş ilerliyor. Mevsim esasen beri çok iyicene ayrımsız ivme yakaladı. Tığ dahi esnaf adına hem bile taraftarlar namına bittabi benzeri katkıda bulunabiliriz diye düşündük. Bozokspor şampiyon olana büyüklüğünde kişi öz ocağımda bilcümle Yozgat halkına ve taraftarlarımıza çayları 1 liradan satmaya değişmeyen verdim. Ayrıksı çay ocaklarında 3 teklik 50 kuruştan satılıyor. Takımımız böke olana kadar burada çaylar 1 liralık” dedi.

İç düzlük ve dış sahada takımlarını boydak bırakmadıklarını de söyleyen Özüntürk, “Takımımızı sonuna büyüklüğünde destekleyeceğiz. Karanlıkta birlikte gölgen olacağız sloganıyla yola çıktık. İçeride ve dışarıda elimizden geleni yapıyoruz. Biz takımımızın maddi ve manevi arkasındayız” dedi.

Yozgat Belediyesi Nakız ve İş Merkezinde esnaf Gökhan Cıvıl Cıvıl ise, “Burada hisse senedi yerimiz var. Bu çay ocağında çayın 1 liralık olduğunu duyduk. Buraya geliyoruz kahvaltımızı yapıp çayımızı içiyoruz. Özge yerlerde öz 3 liralık 50 kuruş burası çokça uygun. Çayın 1 liralık olması bizim üzere ferah oldu, bahtiyar olduk. Biz dahi takımımıza bökelik yolunda başarılar diliyoruz” ifadelerine meydan verdi.

Share: