Sarsıntı bölgesinde çalışan AFAD Müdürü Ayğan’a sürpriz tevellüt haset kutlaması

Ardahan’ın Göle ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki deprem bölgesinde fariza fail Kars Facia ve Ivedili Uzanım (AFAD) Müdürü Oktay Ayğan’a mesai arkadaşlarınca sürpriz veladet günü kutlaması yapıldı.

Göle’da gâh eski taş yapıların hasar gördüğü 27 Eylül’deki zelzele sonrası depremzedeler amacıyla çadırlar kurulan ve taşımalık kurulumu bile süren ilçenin köylerinde ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Depremin yaşandığı günden beri hem sahada hem da Ardahan Kıyamet Koordinasyon Merkezi’ndeki çalışmalara katılan Kars AFAD Müdürü Ayğan bile tevellüt haset olmasına karşın çalışmalarına vuzuh vermedi.

Bu durumu öğrenen Ayğan’ın kol arkadaşları, namına Ardahan Kıran Koordinasyon Merkezi’ne geldiğinde şaşırtı yaparak tevellüt haset pastası kesti.

Söz konusu sürprizden etkilenen 58 yaşındaki Ayğan, kestiği pastayı kol arkadaşları ve eş güdüm merkezi yakınındaki bir okulda eğitim bilimi gören öğrencilere izzetüikram etti.

Ayğan, AA muhabirine, 27 Eylül’den beri her bölüm deprem bölgesinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“O günden bu yana vatandaşımızın beraberinde olduk. Gecemizi gündüzümüzü vatandaşın abat etmesine ayırdık, devletimizin sıcak elini hissetmeleri üzere çabaladık. Ancak bugün bana yapılan tevellüt haset sürprizi beni haddinden fazla duygulandırdı. Ardahan ve kasaba illerdeki arkadaşların bu organizesi karşısında haddinden fazla mutlu oldum. Veladet günümü kutlayan arkadaşlara canı yürekten teşekkürname ediyorum.”

Share: