Kırıkkale’de eskimemiş yılın evvel bebekleri dünyaya geldi

Kırıkkale’üstelik yeni yılın önceki bebekleri dünyaya geldi

KIRIKKALE – Kırıkkale’de aileler, 2023 yılının ilk dakikalarında bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Kırıkkale Efdal İhtisas Hastanesi’nde yeni yılda dünyaya mevrut önce bebeğe “Defne” ismi verildi. Mehmet ve Süveyda Albayrak çiftinin kullanılmamış yılın geçmiş dakikalarında aynı kız çocuğu oldu. 3 kilo ağırlığında kız çağa dünyaya getiren Süveyda Albayrak, ikinci öğün annelik sevincini yaşadığını ve çokça bahtiyar olduğunu belirtti.

Sezaryenle 4 dolaşma erken tevellüt yaptığını rapor fail Albayrak, “Haddinden Fazla mutluyum, çok domuzuna benzeri ihtisas. Tanrı talip herkese felek etsin. Eskimemiş yılda geldi bize şaşırtı yaptı. Çokça bahtiyar etti bizi. 4 dönme er geldi. Esasen hafta içre bekliyorduk ama sene başında geldi” dedi.

Yasemin ve Ölçü Gündoğdu çiftinin üçüncü çocuğu, “Muhammed Asaf” eskimemiş yılda dünyaya gözünü açtı. Normal doğumla 3 kilo ayrımsız koca çağa dünyaya getiren Mısır Yasemini Gündoğdu, üçüncü misil esas olmanın mutluluğunu yaşadı. Anne Gündoğdu, çocuğunun zinde, esen, rahat ve mutlu yıllarda büyümeyi istediğini söyledi.

Rabia ve Mehabetli Doğan çiftinin evvel çocuğu “Ebrar” süt kuzusu, 2 kilogram 950 gram ağırlığında doğdu. Çocuğunun zinde ve etraflı ömürlü ayrımsız dirim sürdürmesini isteyen ana Doğan, “Çokça mutluyum, Rabbim herkese talih etsin. Tanım edilemez bire bir önsezi” ifadesini kullandı.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve Belediye Reisi Mehmet Saygılı, kullanılmamış yılın önce bebeklerini hastanede ülfet ederek, değerli bergüzar etti.

Tekbıyıkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sabık seneden ayrımlı kendisine bu yıl birlikte 3 devam çocuğumuz ‘bakir yıla merhaba’ dedi. Onlara üstelik kalburüstü tıpkı hayat dileyerek, ufak hediyemizi sunma ettik” dedi.

Share: