AK Parti Şehir Buluşmaları Bilecik’te yapıldı

SELIM Öğür Genel Başkan Yardımcısı Leyla Delicesine Becerikli, “Bizim gidip Amerika’dan İngiltere’den servet istememize icap yok. Bunu Kılıçdaroğlu’nun birlikte iyi anlaması gerekiyor.” dedi.

Mahir, partisinin el başkanlığınca tıpkı restoranda planlı “2023’e Akilane Site Buluşmaları”nda yaptığı konuşmada, 70 ilde toplantıları tamamladıklarını söyledi.

Idareci, bugün partinin MKYK üyeleri ve milletvekilleriyle birlikte Bilecik’teki vadi çalışmalarını ele alacaklarını söyledi.

Leyla Mecnunca Maharetli, SELIM Öğür’de “eski kullanılmamış” olmadığını belirterek, “Bugün burada görevde olabiliriz yahut olmayabiliriz. Bu hiç sav değil. Kocaman olan aşk ile içten koşarak bu dava üzere çalışmaktır. Eskisi yenisi olmaksızın bu büyüklük üzere ne yapabilirim diye niteleyerek müteharrik, teşkilatlarımıza çalışma veren, çalışmalarımıza bugüne büyüklüğünde bindi vermiş bütün kuruluş mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Ama usanmak yok ayrımsız aşkla ve şevkle bitmeme edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Karşılarında iddialı aynı mugayeret olmadığını kaydeden Ateş Parçası, şunları söyledi:

“20 yıldır yaptıklarımızın üstüne elan fazlasını desteklemek amacıyla Türkiye Yüzyılı diye iddiamızı ortaya koyuyoruz. Karşımızda bizim iddiamıza karşılık verecek tıpkısı ihtilaf yok. Tığ bugün Halk ittifakı adına elhamdülillah başarılarımıza muvaffakiyet katmanın, projelerimize proje katmanın ve üretmenin onurunu ve gurunu yaşıyoruz. Karşımızda ise vakit kaybetmeden aynı 6’lı masa kurmuş bu masanın etrafında oturup adayını belirleyememiş, zat içlerindeki kavgalarını bitirememiş ve bunun neticesinde milletin önüne bire bir proje koyamamış, hangi yapacaklarını daha belirleyememiş öz prensiplerini ve ilkelerini hiçe farzımuhal çabucak o masanın etrafında oturmanın zulmünü aktif 6’lı ayrımsız kadro görüyoruz.”

“Bu ülkede başörtüsüne tıpkı bez parçası diyen insanlarla bu ülkede bedel ödeyen insanların bütün değerlerini yitirerek bire bir masada oturmasını hayretle izliyorum” diyen Dirayetli, şöyle bitmeme etti:

“Şimdi Kılıçdaroğlu daha çok ‘başörtüsü ile ilgilendiren kanun teklifi veriyoruz’ dedi. Verdikleri teklifin başörtüsü sorunu olmayan tıpkısı ülkede yeniden bir ruzname oluşturma çabası olduğunun farkındayız. Bu işe helalleşme diye başladılar. Neyin helalleşmesi? Ilk bunun farkına varmaları gerekiyor. Bu ülkenin insanlarını ilk sağcı solcu diye niteleyerek ayırmaya çalıştılar. Türk-Kürt diyerek ayırmaya çalıştılar, Alevi-Sünni diye bölmeye çalıştılar. Başörtülü başı açıkça diyerek bölmeye çalıştılar.”

Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun İngiltere’ye yaptığı ziyareti eleştiren Uz, şunları söyledi:

“Türkiye’nin ağız ağıza sivil, demokratik ve özgürlükçü bir tatlılıkla özlük sivil Anayasası’nı yapabilme gücüne topluluk bire bir Türkiye olması gerekiyor. Daralan ekonomilere karşın büyümeye devam ediyoruz. 2023 yılında Türkiye’yi çokça daha diri tıpkısı devlet haline getirmeye hazırız. Bizim gidip Amerika’dan İngiltere’den dünyalık istememize icap bulunmayan. Bunu Kılıçdaroğlu’nun bile bereketli anlaması gerekiyor. Gidip oralarda dolaşarak Türkiye’nin itibarını düşürmeye çalışmasın. Kamu aksine kişi itibarını düşürerek ülkeye dönmüştür. Birkaç çağ geçmiş bizim cari açığımızın eroin satışıyla kapatılmaya çalışıldığını sav etti asıl muhalefet lideri Kılıçdaroğlu. Böyle tıpkı acziyet kabil mi, böyle tıpkısı basiret tür mi? İktidara geldiğimiz günden bu yana bu ülkedeki uyuşturucunun bitirilmesi için şişman bire bir mücadelenin içine girdik. Bilcümle yıldırı örgütlerinin bilcümle konvansiyon kaynağı maalesef bu uyuşturucudur. İşte onların pazarını kapatmaya çalıştığımız üzere sesi asıl aykırılık partisi liderinden duyuyoruz. Çokça dokunaklı ve çok yazık. Birilerinin talimatlarıyla ensiz dışından gelen talimatlarla bilemiyoruz o altılı ganyan masaya gelen talimatlarla bunları konuşuyor. Bunu milletimizin takdirine bırakıyoruz. Tığ bu ülke amacıyla üretmeye bakım etmeye devam edeceğiz.”

Programın peşi sıra Vali Kemal Kızılkaya ile makamında mülaki astronomi, henüz bilahare esnafı ziyaret etti.

Share: