1071 Malazgirt Spor Kulübü heyetinden emniyete musahabe

Muş’un Malazgirt ilçesinde hareketlilik gösteren 1071 Malazgirt Spor Kulübü heyeti, İlçe Güven Müdürü Serhan Türk’ü makamında mülakat etti.

Muş’ta yapılan ayak topu müsabakalarında Malazgirt ilçesini baziçe fail 1071 Malazgirt Spor Kulübünün Başkanı İsmail Türeli ve Komutan Yardımcısı Necdet Köker’i makamında akseptans eden İlçe Itimat Müdürü Serhan Türk, ziyaretten sevinme duyduğu dile getirdi. Muş’ta yapılan ayak topu müsabakalarında tarihi Malazgirt ilçesini bu mevsim da Süper Idmansız Ligde entrika edecek olan 1071 Malazgirt Spor Kulübüne muvaffakiyet dileklerini ileten Güvenlik Müdürü Türk, “Sporun gelişigüzel türü gençlerimizi herhangi bir soy keder alışkanlıklardan ırak tutuyor. Bizde Malazgirt ilçemizde yapılan rastgele çeşit spora sonuna kadar desteklerimizi veriyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Muş ve ilçelerinde yapılacak ayak topu müsabakalarında tarihi Malazgirt ilçesini bu sezon bile Süper Çolpa Ligde sahne edecek olan 1071 Malazgirt Spor Kulübüne verdikleri desteklerden ufuk teşekkürname fail Başkan Türeli, amaçlarının ilçedeki gençleri seçme makule kötü alışkanlıklardan destek olmak olduğunu söyledi.

Komutan İsmail Türeli, 1071 Malazgirt Spor Kulübünün adının kayıtlı olduğu flamayı Güvenlik Müdürü Türk’te hediye etti. – MUŞ

Share: